Post by giaskilanperqui on Mar 9, 2022 12:27:12 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ MTG Familiar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MTG Familiar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac zdrojov ▞▞▞
▞▞▞ MTG Familiar 2022 version ▞▞▞
Čaká sa na pridanie kariet Oath of the Gatewatch po 2 týždňoch od ich vydania......wth!?!?!? Po aktualizácii tejto aplikácie zmením svoje hodnotenie
Stále padá
Skvelé, ale chcel by som, aby to malo spôsob, ako zhromaždiť karty v balíčku alebo súbore, a nie len "zoznam želaní", ale klady sú stále ďaleko od nevýhod!
Najzákladnejšia aplikácia Magic mojej hernej skupiny. Chcel by som vidieť podmienky vyhľadávania nad rámec toho, čo ponúka Gatherer, ale pre bezplatnú aplikáciu je to solídna technológia.
Úžasná aplikácia by bola tou najlepšou, ale bez možnosti STAVITEĽA PALUBY. Keď pridáte túto možnosť, dám jej 5 hviezdičiek.
Staviteľ paluby je obrovská chyba. Moje údaje boli niekoľkokrát odstránené
Všetko je skvelé. Milujem túto aplikáciu
aplikácia je momentálne nepoužiteľná, zakaždým, keď sa pokúsim kliknúť na možnosť, zastaví sa a sama sa zatvorí. Naozaj milujem túto aplikáciu, keď funguje, a naozaj neznášam, keď jej musím dať 1 hviezdičku
Neskorá aktualizácia je neskoro
Milujem túto aplikáciu, ale pridajte podporu pre viac ako jeden "zoznam želaní" - ak by bolo možné vytvoriť vlastné zoznamy, táto aplikácia by bola perfektná
Najlepší vyhľadávací nástroj pre mtg karty kdekoľvek.
pridajte prosím počítadlo energie a premeňte počítadlo životov súpera v režime 2p
Zostáva pri kontrole databáz... Od 17. mája vyšli 2 sady. Je potrebné zle aktualizovať. Nestrácajte čas sťahovaním.... Predtým by som dal 5, pretože všetko bolo perfektné.
Skvelá aplikácia však pri zobrazovaní cien na niektorých kartách sa zasekáva a zobrazuje chybu výnimky. Pokúsil som sa vyčistiť vyrovnávaciu pamäť a tento problém stále pretrváva.
MTG Familiar เครื่องมือ lfb
Skvelé pre offline použitie
MTG Familiar Orodja oyj
Inovácia v okne zákonnosti robí pohľad príliš malým a ich stále je podpora formátu No tiny leaders
Dúfam, že by ste mohli zahrnúť viazač našej kolekcie s cenou
Pri použití "obchodnej možnosti" sa mi stále zobrazuje "nastala výnimka", ale nerozumiem prečo. Prosím pomôžte mi.
Toto je fantastická aplikácia na vyhľadávanie a stavbu paluby. Jediný dôvod, prečo som dal 4 hviezdičky namiesto 5 je, že nemôžete zmeniť zdroj ceny. Tcgplayer je pre niektorých v poriadku, ale chcel by som mať možnosť zmeniť stránku na starcity, aby som pri cene balíka mohol získať presný obraz. Inak sa mi aplikácia naozaj páči a už dlho
... Otvorte túto vec v tablete a okamžite ju zatvoríte a odinštalujete... Vyzerá to veľmi neohrabane a počítadlo života je ťažko čitateľné. Je zrejmé, že kód bol určený iba pre režim na výšku. Je len škoda, že sa napríklad nedá použiť na tablete počas hry EDH a sledovať život každého človeka. Na handhelde je to úžasné. Páči sa mi zoznam želaní a vyhľadávač kariet. Takže (1 hviezdička pre tablety 5 hviezdičiek pre vreckové počítače)/2= 2,5 hviezdičky. Zaokrúhlim na 3 hviezdičky, pretože sa mi aplikácia veľmi páči. Ak / keď bude používateľské rozhranie inovované na podporu tabletov, vrátim sa a zmením svoje hodnotenie.
Žiaľ, aplikácia sa neustále pokúša načítať každú jednu súpravu okrem hodiny devastácie, úhlavného nepriateľa: nicol bolas a commander 2017. Ak ich konečne načíta, povie, že sa aplikácia zastavila a ja musím čakať na všetky sady sa znova načítajú. Môžem urobiť niečo, aby som pomohol opraviť aplikáciu?
Bola to skvelá aplikácia, ale začiatkom roka, podobne ako mnohé iné, aktualizácia, ktorá bola stiahnutá, prerušila možnosti vyhľadávania. Už nemôžem hľadať „žiadne iné farby“ alebo „presné farby“. Musím použiť „môže obsahovať ľubovoľné“ alebo „musí zahŕňať“, čo robí vyhľadávanie väčším nepohodlím. Viackrát som odinštaloval a znova nainštaloval, bez úspechu.
Fungovalo dobre, ale od najnovšej aktualizácie zlyhá vždy, keď sa pokúsim vyhľadať akúkoľvek kartu alebo na nej použiť akúkoľvek funkciu. Buďte skvelé, keby to mohli opraviť, pretože to používam pomerne často
Niečo v tejto aplikácii začína byť chybné. Sylvan prvotný zoznam ako legálny vo veliteľovi, ale nie je
Pekná aplikácia na ukladanie funguje opäť dobre
Jediné, čo si želám, aby to bolo lepšie, sú promo karty (FNM, Player Rewards atď.)
Bolo skvelo. Teraz je to len simulátor pádu aplikácie.
Color Fill 3D ধাঁধা fef
Strane obchodníka s kartami chýbali karty ako v iných verziách Jacea (objavuje sa len Beleren), ale okrem toho mala to, čo mala.
Kedysi to bola fantastická vyhľadávacia aplikácia. Momentálne (od poslednej aktualizácie) už vôbec neviem hľadať podľa farby
Najlepšie kúzlo zhromaždenie all-in-one. Ruky dole.
Doteraz najlepšia aplikácia pre MTG.
Absolútne nenávidím, že táto aplikácia unesie môj prehliadač vždy, keď kliknem na lajk na oficiálny zberač mtg online, takže je oveľa ťažšie vyhľadať veci online, keď sa NEPOkúšam použiť aplikáciu. Obrovská otrava. nevedel som prísť na to ako to vypnúť tak buhbye
Skvelá aplikácia. Používam to už roky na to, aby som bol v kontakte s priateľmi v celej mojej krajine ukladaním obrázkov kariet a zdieľaním cez preferované siete. Prosím, urobte túto bezplatnú aplikáciu nejakým spôsobom dostupnú pre IOS, aby to moji priatelia s iPhonmi nepremeškali. Je tak všestranný a ľahko pochopiteľný; Nenašiel som žiadne iné aplikácie tak flexibilné pre všetky moje Magic; Potreby Zhromaždenia. Užitočné pre všetky formáty. Táto aplikácia výrazne zvýšila moju lásku a znalosti o hre.
MTG Familiar Orodja oyj
Bude čoskoro vydaný materiál Oath to Gatewatch?